Web MSN
Contact | Sitemap
Linkpartners !!!
Copyright 04-09
MSN plus/Messenger plus live
Onlangs bracht Microsoft een nieuwe msn uit, live messenger. Dus msn plus kon niet achterblijven en hier is de nieuwe versie voor Windows Live messenger 2009.
Downloads: - Messenger plus live 4.70.334 (voor Windows Live Messenger)

LET OP: kies tijdens de installatie voor een installatie ZONDER sponsor om spyware te vermijden!

Nu werkt msn plus live met script die extra handige functies toevoegen aan msn plus. BV: Status2FTP, Meteo, Itunes, Gmail, ...
Klik hier voor deze scripts

Ga naar de site van MSG plus
Gegroepeerde Gesprekken Zoek in Logboeken
Je kunt nu met Messenger Plus! zoeken in al je logboeken vanuit het logboekenbeheer, zo kan je al je gesprekken terugvinden.
Snelteksten Snelteksten
Moe van telkens hetzelfde tikken? Probeer snelteksten en woordfilters: automatische aanpasbare berichten die verstuurt worden met een simpele sneltoets of commando, of automatisch tekst vervangen zodat je het kan gebruiken als aliassen en woordfilters.
Aangepaste Geluiden Gegroepeerde Gesprekken
Gebruik je een webbrowser met tabs? Zelfs als dat niet zo is vind je gegroepeerde gesprekken misschien wel handig om gesprekken te organiseren door alle losse chat vensters bij elkaar te bundelen tot ��n venster. Verticale tabs aan de linkerkant, normale tabs aan de bovenkant. Kan allemaal. Je kunt ook gegroepeerde gesprekken gebruiken voor een paar speciale gesprekken en dan de rest in normale gespreksvensters.
Kleuren, opmaak en commando's Kleuren, opmaak en commando's
Messenger Plus! geeft je de mogelijkheid om elke kleur die je maar wilt te kiezen voor de voorgrond- en achtergrondkleur van je tekst, en opmaak, zoals vergedrukt, scheef, onderstreept en doorstreept. Ook kan je vrijwel alles van Messenger besturen via tekst commando’s, de commando’s lijken veel op die van IRC.
Persoonlijke Statussen Persoonlijke Statussen
Maak persoonlijke afwezig of bezet statussen met een speciale virtuele status of zelfs een automatisch bericht. Stel een klok in die je status na een bepaalde tijd weer terug zet en sla je veel gebruikte persoonlijk statussen op.
Messenger Vergrendelen Messenger Vergrendelen
Of het nu voor de veiligheid is op computers met meerdere gebruikers of om te zorgen dat je baas niet mee leest, met deze functie kan je met een simpele toetsencombinatie (of in het Plus! menu) je Messenger vergrendelen en verbergen uit je systeemvak, ook heb je de mogelijkheid om te vergrendelen met een wachtwoord en automatisch een bericht sturen aan de personen waarmee je aan het chatten was als je jouw Messenger plotseling vergrendelt en ontgrendelt (bijvoorbeeld als je baas/leraar/ouder opeens meekijkt).
Desktopcontacten Desktopcontacten
Vergelijkbaar met ICQ van vroeger, je kunt de status van ieder contactpersoon die je maar wil op je desktop laten zien in de vorm van een klein scherm. Je kunt de schermpjes verslepen, berichten of links er naartoe sturen of bestanden er naartoe slepen om bestanden te verzenden.
HTML Logboeken HTML Logboeken
Met Messenger Plus! Live kan je logboeken bijhouden van al je gesprekken op een veel flexibelere manier dan Messenger zelf kan. Plus! kon dit zelfs al jaren voordat MSN Messenger dit zelf met een soortgelijke, maar niet perfecte, functie kwam. Maar waarom is Plus! Live dan beter hoor ik je denken?
  • HTML Logboeken: Mooie lay-out en flexibele bestanden die je overal kan gebruiken
  • Emoticons en Winks: Alles wordt opgeslagen, zelfs aangepaste emoticons en winks worden opgeslagen als miniatuurafbeeldingen
  • Logboekenbeheer: Laat al je logboeken zien gesorteerd op contactpersoon en datum direct vanuit Messenger Plus!
  • Skinbare logboeken: Als je de standaard lay-out van de logboeken zat wordt en je weet hoe CSS werkt of je hebt een aangepast custom.css bestand, plaats hem in je logboeken map en verander het uiterlijk!
Events Gebeurtenissenlogboek
Contactpersonen die inloggen en uitloggen, veranderingen in hun status, schermnaam, persoonlijke berichten. Alles kan bijgehouden worden en opgeslagen in een op XML gebaseerd bestand dat je in je webbrowser kan bekijken. Je kunt ook het gebeurtenissenlogboek in het Plus! menu gebruiken om deze informatie direct op je scherm te zien, om bijvoorbeeld te kijken of een contactpersoon online was toen je even weg was, of wanneer ze voor het laatst hun status veranderden, of zelfs hun muzikale smaak!
Contact List Clean-up Contactbeheer
Bekijk eenvoudig statistieken van al je contactpersonen (laatste keer ingelogd, wanneer je ze voor het laatst gesproken hebt, enz.) en schoon je lijst op door oude personen en personen die meerdere keren in je lijst staan te verwijderen.
Polygamy Multi-Messenger (draai meerdere Messengers tegelijk)
Je hoeft alleen maar een optie in de Messenger Plus! voorkeuren aan te zetten en je bent klaar om met meerdere Messenger accounts tegelijk in te loggen, alles werkt zoals het hoort en zonder Messengers bestanden te wijzigen.Veel gezochte zoekwoorden:Msn plus brengt is een extra plugin voor msn zoals live messenger plus of msn plus. het noemt ook soms msn live plus, live plus, of Messenger plus live. het meest gezocht is nog altijd MSN plus